°•..•° منتدياات أيطاليانو °•..•°
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طاجن ام علي

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
اميرة الرومانسية
مشرفة أيطاليانو
مشرفة أيطاليانو
اميرة الرومانسية


انثى
عدد الرسائل : 504
العمر : 36
الأوسمة : طاجن ام علي Cup210
تاريخ التسجيل : 03/02/2008

طاجن ام علي Empty
مُساهمةموضوع: طاجن ام علي   طاجن ام علي Emptyالأحد فبراير 10, 2008 2:37 am

طاجن أم على

اساس ام على دى عبارة عن لقيمات مقرمشة مصنوعة من الدقبق المحمص .... من الممكن ان تشتر من المخبز ومن الممكن للتسهيل تحضيرها فى المنزل ... عن طريق احضار بعض من لفائف الجلاش .... عارفاه
ويتم تقطيعة لقطع صغيرة ورصة على صاج املس وادخالة الفرن لفترة صغيرة حتى ينشف ويقرمش

باقى المقادير سواء اشترتية او حضرتية فى البيت..
تجيبى معاه كبشة من المكسرات ..خاصة البندق وتقومى بتحميصة ايضا فى الفرن وتقشيرة ..
وكمان زبيب وجوز هند وممكن كمان كريمة لبانى او قشدة
ولتر لبن محلى بالسكر اكتر من اللازم ( عشان لسه حيشربة الجلاش )

بعد الجلاش ما يتحمص نحط علية المكسرات وجوز الهند ونقلبة فية عشان يبقى فى كل حته
ونجيب اللبن الساخن المحلى ونحط فية معلقة زبدة ونقلب ..طبعا حتسيح على طول
ومحدش يقول ازاى ...( لان اللبن طبعا سخن ...طاجن ام علي 7 )
ونحط اللبن على ستنا ام على هانم .. ونسيبها شوية تدفى .... قصدى تتشرب من اللبن
ونقوم بعد كدة حدفنها على فرن متوسط الحرارة لمدة 20 دقيقة حتى تتماسك

ونطلعها نحط على وشها القشدة او الكريمة اللبانى ونرشها بالزبيب وندخلها تانى تحت الشواية
لحد ما القشدة تسيح وتحمر وتاخد طبقة لذيذة ..
ونطلعها و..............







مش حقوللك نعمل فيها ايةطاجن ام علي 19


وبالهنا والشفا..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
FBI
أيطاليانو (( نشيط ))
أيطاليانو (( نشيط ))
FBI


ذكر
عدد الرسائل : 213
العمر : 43
الدولة : طاجن ام علي 1
المهنة : طاجن ام علي Office10
مزاجي : طاجن ام علي 2610
تاريخ التسجيل : 07/06/2008

طاجن ام علي Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن ام علي   طاجن ام علي Emptyالثلاثاء يونيو 24, 2008 7:19 am

طاجن ام علي 678183
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن ام علي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طاجن البمية بالحمة الضانى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°•..•° منتدياات أيطاليانو °•..•° :: 
 :: •°¬ | :: بنات x بنات :: | ¬°• :: الأطباق والأذواق
-
انتقل الى: