°•..•° منتدياات أيطاليانو °•..•°
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكبدة الاسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
اميرة الرومانسية
مشرفة أيطاليانو
مشرفة أيطاليانو
اميرة الرومانسية


انثى
عدد الرسائل : 504
العمر : 37
الأوسمة : الكبدة الاسكندرانى Cup210
تاريخ التسجيل : 03/02/2008

الكبدة الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: الكبدة الاسكندرانى   الكبدة الاسكندرانى Emptyالأحد فبراير 10, 2008 2:40 am

انتى تجيى نصف كيلو كبدة وتقطعية شرائح طولية رقيقة ... ومعاه قرنين تلاتة فلفل رومى ... وفلفل حامى طويل
ومعاها راس توم مفرومة ومدقوقة بالملح والكمون وشوية شطة
قبل الاعداد تضيفى جزء من التوم والفلفل الحامة الشرائح الى الكبدة وتقلبيهم مع بعض وتسبيهم قد نص ساعة

تجيبى الطاسة التيفال المتينة .. وتحطى فيها ثلاث معالق زيت وتشوحى نصف مقدار الفلفل الرومى والحامى ..
وتقلبى تقلبتين كدة وتقومى حاطة الكبدة وتستمرى فى التقليب لحد بس ما لونها يغير..
وتقومى ضايفة خلطة التوم المحوجة مع التقليب المستمر
قبل السوا بخمس دقائق تحطى باقى الفلفل عشان يبقى طازة ويدى طعم فى الاكل .. ومعاه نصف ليمونة تعصريحا

تكونى مجهزة بقة سلطة الطحينة ( لو مش عارفاها قوليلى اقوللك على طريقتها )
وترفعى الكبدة من على النار وتحطى معلقتين تلاتة سلطة طحيمة وشوية بقدونس مفروم
وتجيبى العيش الفينو وتحشية بيها ...
او ممكن العيش الشامى .. او عيش الصاج
تفردية وتحطى الكبدة فى اوله وتلفية اسطوانيا زى الشاورما السورى كدة

وبالهنا والشفا...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
FBI
أيطاليانو (( نشيط ))
أيطاليانو (( نشيط ))
FBI


ذكر
عدد الرسائل : 213
العمر : 44
الدولة : الكبدة الاسكندرانى 1
المهنة : الكبدة الاسكندرانى Office10
مزاجي : الكبدة الاسكندرانى 2610
تاريخ التسجيل : 07/06/2008

الكبدة الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكبدة الاسكندرانى   الكبدة الاسكندرانى Emptyالثلاثاء يونيو 24, 2008 7:20 am

الكبدة الاسكندرانى 260833
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكبدة الاسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°•..•° منتدياات أيطاليانو °•..•° :: 
 :: •°¬ | :: بنات x بنات :: | ¬°• :: الأطباق والأذواق
-
انتقل الى: