انتى تجيى نصف كيلو كبدة وتقطعية شرائح طولية رقيقة ... ومعاه قرنين تلاتة فلفل رومى ... وفلفل حامى طويل
ومعاها راس توم مفرومة ومدقوقة بالملح والكمون وشوية شطة
قبل الاعداد تضيفى جزء من التوم والفلفل الحامة الشرائح الى الكبدة وتقلبيهم مع بعض وتسبيهم قد نص ساعة
تجيبى الطاسة التيفال المتينة .. وتحطى فيها ثلاث معالق زيت وتشوحى نصف مقدار الفلفل الرومى والحامى ..
وتقلبى تقلبتين كدة وتقومى حاطة الكبدة وتستمرى فى التقليب لحد بس ما لونها يغير..
وتقومى ضايفة خلطة التوم المحوجة مع التقليب المستمر
قبل السوا بخمس دقائق تحطى باقى الفلفل عشان يبقى طازة ويدى طعم فى الاكل .. ومعاه نصف ليمونة تعصريحا
تكونى مجهزة بقة سلطة الطحينة ( لو مش عارفاها قوليلى اقوللك على طريقتها )
وترفعى الكبدة من على النار وتحطى معلقتين تلاتة سلطة طحيمة وشوية بقدونس مفروم
وتجيبى العيش الفينو وتحشية بيها ...
او ممكن العيش الشامى .. او عيش الصاج
تفردية وتحطى الكبدة فى اوله وتلفية اسطوانيا زى الشاورما السورى كدة
وبالهنا والشفا...